www.inc-coaching.nl

T H I N C

Contact

Zullen we een telefonische afspraak maken om te kijken of ik wat voor je kan betekenen? Bel of app me op 06-57942045 of stuur een mail naar christel@inc-coaching.nl dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

 


 

Mijn naam is Christel van Lunsen, ik ben 44 jaar oud en o.a. werkzaam als trainer & coach. Mensen op weg helpen naar meer zelfinzicht is wat ik het allerliefste doe.

 

Ik wil graag met volle aandacht naar je verhaal luisteren om zo samen te ontdekken waar de knelpunten liggen. Samen onderzoeken we waarom je op deze manier tegen de dingen aankijkt en/of hiermee omgaat. Bewustwording speelt een grote rol. Ik bied structuur en zal soms confronterend zijn. Alles is er op gericht jouw welzijn uiteindelijk te verhogen, dat is mijn doel.

Als we na een kennismaking samen besluiten een traject te starten stuur ik je het coach-contract toe met daarin ook mijn (inkomensafhankelijk) tarief. 


Meer informatie vind je op de facebook-pagina van inC coaching en op linkedin:

https://nl.linkedin.com/in/christel-van-lunsen-664048114

 

Referentie:

Wat ik echt prettig aan Christel vond is dat ze luistert zonder oordeel, ik voelde me echt op mijn gemak bij haar. We hebben samen mijn coach-vraag stap voor stap behandeld en na vier sessies kan ik wel zeggen dat ik een antwoord gevonden heb. Ik wist niet goed meer wie ik was en waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed. Ik sta nu bewuster in het leven, maak weloverwogen keuzes en dat bevalt me een stuk beter. Veranderen is een proces maar ik zit op de goede weg.

Marlous (42 jaar)