vergroten van wel-zijn

OVER MIJ 

Mijn naam is Christel van Lunsen, ik ben 48 jaar oud en werkzaam als trainer & coach. Ik ben getrouwd met Jeroen en we hebben twee zonen, Hugo en Olivier.


Na mijn studie heb ik altijd gewerkt, maar niet in de zorg, dit heb ik pas weer opgepakt toen ik rond de 40 was. Ouder en wijzer worden was voor mij een voorwaarde om coach te worden. 


Mijn manier van werken is als volgt: ik wil graag met volle aandacht naar je verhaal luisteren om zo samen te ontdekken waar de knelpunten liggen. Samen onderzoeken we waarom je op deze manier tegen de dingen aankijkt en/of hiermee omgaat. Bewustwording speelt een grote rol. Ik bied structuur en zal soms confronterend zijn. Alles is er op gericht jouw welzijn uiteindelijk te verhogen. Ik geef vaak 'huiswerk' mee zodat je actief aan de slag gaat met jouw wel-zijn, uiteraard kijken we naar wat bij jou past.


Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd en veel later de coachopleiding gedaan. Inmiddels is dit aangevuld met licentiepartnerschap van Energy Drives waarvoor ik meer dan 100 scanduidingen heb gedaan. Een prachtig instrument om te meten waar je energie van krijgt en waar op verliest.

Tafelopstellingen bij Ja tegen Nu Academie heeft me veel inzicht gegeven in familieopstellingen waarbij ook het boek De Fontein een grote rol heeft gespeeld. De Masterclass Trauma sensitieve begeleiding heeft me geleerd hoe groot de rol van een trauma kan zijn in het leven en hoe we met blokkades aan de slag kunnen gaan. Momenteel volg ik de leergang Deep Democracy waarin ik leer hoe je met groepen het beste besluit kunt nemen maar het houdt zoveel meer in.

Daarnaast lees ik graag veel over persoonlijke ontwikkeling en coaching om zo up te date te blijven.
 


Kijk vooral eens op mijn LinkedIn, Facebook en Instagram voor meer info over wat ik doe en wie ik ben.