vergroten van wel-zijn

REFERENTIES

Wat ik echt prettig aan Christel vond is dat ze luistert zonder oordeel, ik voelde me echt op mijn gemak bij haar. We hebben samen mijn coach-vraag stap voor stap behandeld en na vier sessies kan ik wel zeggen dat ik een antwoord gevonden heb. Ik wist niet goed meer wie ik was en waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed. Ik sta nu bewuster in het leven, maak weloverwogen keuzes en dat bevalt me een stuk beter. Veranderen is een proces maar ik zit op de goede weg.

Marlous (42 jaar)


Ik heb 35 jaar afhankelijk geleefd van de waardering en goedkeuring van anderen. Ik heb veel afwijzing gekend. Samen met Christel ben ik stapje voor stapje, dwars door die pijn en afwijzing heen gegaan en mocht ik voor het eerst in mijn leven ervaren dat ik gewoon mag zijn! Ik ben waardevol en geliefd. Wat een oase! Christel heeft met alle liefde, respect, geduld en toewijding deze reis met mij gemaakt. Het voelde veilig. Ik ben haar enorm dankbaar!

Anoniem (35 jaar)

Christel is een hele fijne coach. Ze weet snel tot de essentie te komen en helpt je met vraagstukken waar jezelf in vastloopt. Ze heeft een hele brede skillset en gedegen mensenkennis.

Maaike (32 jaar) 


Klik op logo van Trustoo voor veel meer referenties: